Beter in balans

Lilian Gillet

Gecertificeerd HeartMath coach

 De HeartMath methode heeft mijn hart gestolen! Ik heb in de loop van mijn leven vele opleidingen en cursussen gedaan om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen met de vragen die ze hadden. Zo ben ik een groot fan van mediteren, maar ik weet ook dat het in ons dagelijkse drukke bestaan moeilijk te doen is. Andere methodes waar ik mee heb gewerkt waren ook goed, maar daar had je vaak de coach voor nodig. De HeartMath methode leer je van een coach, maar kun je daarna heel goed zelf toepassen. De technieken zijn simpel, de oefeningen duren kort en je kunt het ook nog meten met de speciale biofeedback apparatuur. Daarnaast zijn er tal van wetenschappelijke bewijzen dat het werkt.

Voor iedereen geschikt om mee aan de slag te gaan, want met stress hebben we allemaal te maken. En het draagt bij aan geluk en meer leven vanuit je hart!
 
Wie ben ik privé: 62 jaar, geboren en getogen Rotterdamse, beoefen tennis, padel en golf en houd van lange afstandspaden wandelen. Rechten gestudeerd, sinds een burn-out in 1995 het roer omgegooid en gaan coachen. Wil je eerst kennismaken of heb je vragen, van harte welkom om mij te bellen (0629004030) of te mailen (liliangillet@gmail.com).

© 2021 Lilian Gillet

Webdesign en development: Birdhouse Solutions